Όταν χρησιμοποιούμε γυάλινο σκεύος για να ψήσουμε ένα οποιοδήποτε σκεύασμα ζαχαροπλαστικής στο φούρνο, πάντα πρέπει να χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία κατά 20 με 30 βαθμούς.
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την Πολιτική για τα Cookies. Πατώντας Αποδέχομαι αποδέχεστε την Πολιτική για τα Cookies της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Αποδέχομαι