Για να μην μας κρυσταλλώσει το παγωτό, μπορούμε να το καλύψουμε με πλαστική μεμβράνη η οποία θα εφάπτεται στο μίγμα μας, πριν κλείσουμε ερμητικά το μπολ ή το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε και το τοποθετήσουμε στην ψύξη.
Από την Υπατία Παπασταμάτη
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την Πολιτική για τα Cookies. Πατώντας Αποδέχομαι αποδέχεστε την Πολιτική για τα Cookies της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Αποδέχομαι