ΥΛΙΚΑ
• 12 Krispies ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ολικής άλεσης για το σερβίρισμα
• 1 κιλό χόρτα (σταμναγκάθι ή βλήτα ή χόρτα του βουνού)
• 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
• 250 γρ. χαλούμι
• ελαιόλαδο
• ξίδι μπαλσάμικο
• χυμός από 1 πορτοκάλι
• χυμός από μισό λεμόνι
• αλάτι
Καθαρίζετε τα χόρτα, τα πλένετε και τα βράζετε σε αλατισμένο νερό για 7-8 λεπτά.
Τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε κατευθείαν σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να διατηρήσουν το ζωηρό, πράσινο χρώμα τους.
Τα αφήνετε για 10 λεπτά και μετά τα στραγγίζετε.
Κόβετε το χαλούμι σε φέτες.
Βάζετε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή μαντεμένια σχάρα να ζεσταθεί και ψήνετε το χαλούμι αφήνοντάς το για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τα χόρτα και ρίχνετε ελαιόλαδο, τον χυμό από το πορτοκάλι και το λεμόνι, τις ντομάτες και το κρεμμύδι.
Ανακατεύετε και σερβίρετε με τα Krispies ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ολικής άλεσης σπασμένα και το ψημένο χαλούμι.