Χριστούγεννα, ημέρες αγάπης, θαλπωρής, οικογενειακών στιγμών και … ατελείωτου στρες για να τα προλάβεις όλα! Ευτυχώς υπάρχει λύση και από σήμερα μπορούμε όλοι να πούμε με ανακούφιση ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!

Μοιραστείτε το

Η Ειρήνη από το Paxxi.gr δημιουργεί ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες γεύσεις με τα αγαπημένα μας προϊόντα Παπαδοπούλου γιατί τελικά τίποτα δεν μας φέρνει πιο κοντά από τις γεύσεις που αγαπήσαμε.

Γεια σας!

Είμαι η Ειρήνη και ζω στην Κρήτη με τον Κώστα και τη Ναταλία που είναι τριάμισι ετών σήμερα και λάτρης του καλού φαγητού:) Το  Paxxi είναι η προσπάθειά μου να προβάλω την μαγειρική μέσα από γνώσεις, βίντεο, παραδοσιακές και νέες συνταγές.

Θέλω να αποδείξω ότι ο κάθε ένας μπορεί να δημιουργήσει νόστιμα, ευφάνταστα πιάτα, διασκεδάζοντας παράλληλα. Δεν χρειάζεται να διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό, αρκεί η καλή μας διάθεση και η όρεξη για πειραματισμό και ανακάλυψη.

Το καλό μαγείρεμα δεν είναι θέμα ταλέντου αλλά ευχαρίστησης. Όχι μόνο αυτή της γεύσης αλλά και της προετοιμασίας. Και τι καλύτερο από ένα πιάτο φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στο τραπέζι μ’ένα ποτήρι καλό κρασί. Ζεσταίνει την καρδιά, φέρνει κοντά την οικογένεια, κάνει τους φίλους να γελούν, ακόμα και εχθρούς να σμίγουν.

Ειρήνη Υμίν… σε ό,τι κι αν τύχει φέτος τα Χριστούγεννα! Ανακαλύψτε πώς…

Ο διαγωνισμός «Ειρήνη Υμίν» ολοκληρώθηκε.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

X