Πίσω

Τρενάκι

  • Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι 60γρ. μαλακή μαργαρίνη μέσα σε 800γρ. πραλίνας φουντουκιού.
  • Για να σχηματίσουμε κάθε βαγόνι από το τρενάκι, τοποθετούμε 5 μπισκότα Μιράντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ οριζόντια, το ένα δίπλα στο άλλο, φτιάχνοντας ένα ορθογώνιο.
  • Αλείφουμε τα 5 μπισκότα Μιράντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ της βάσης με λίγη κρέμα στο κάτω μέρος και τα κολλάμε στην πιατέλα μας. Απλώνουμε με ένα κουτάλι μια στρώση κρέμας από πάνω από τα μπισκότα. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία ακόμη 2 φορές.
  • Στην τρίτη στρώση κρέμας, τοποθετούμε τα μπισκότα για το επάνω μέρος των βαγονιών όπως φαίνεται στην φωτογραφία.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και Μιράντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με επικάλυψη Σοκολάτας Γάλακτος για να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες του βαγονιού όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αλλά και mini Γεμιστά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για τις ρόδες.
  • Τελειώνουμε τοποθετώντας μερικά φουντούκια και φρέσκα φρούτα της αρεσκείας σας για διακόσμηση και επιπλέον γεύση στο γλυκό μας.
  • Διατηρούμε στο ψυγείο για 1 ημέρα.
  • Σας προτείνουμε να υπολογίσετε τον αριθμό των βαγονιών ανάλογα με τους καλεσμένους σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικά φρούτα σε κάθε βαγόνι.

Για αυτή την συνταγή θα χρειαστείτε:

Δείτε επίσης

X