Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τυριά μαζί με Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δες το βίντεο 8-10ΑΤΟΜΑ 10ΛΕΠΤΑ <5 ΕΥΡΩ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κουτί (140 γρ) Cream Crackers Παπαδοπούλου
  • 240 γρ κρέμα τυρί
  • 240 γρ μασκαρπόνε
  • 150 γρ τυρί τύπου ρεγκάτο, τριμμένο
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
  • ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο χωρίς τα κοτσάνια
  • 5 φύλλα φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
  • 4 κλωνάρια θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • Σπόροι ροδιού για στολισμό
  • 1 φέτα τυρί τύπου ρεγκάτο, κομμένο σε αστέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Σε ένα μπολ ενώνουμε την κρέμα τυριού με το μασκαρπόνε.

  2. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί τύπου ρεγκάτο και ανακατεύουμε.

  3. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

  4. Σκεπάζουμε το μείγμα με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.

  5. Αναμιγνύουμε όλα τα κομμένα μυρωδικά.

  6. Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και το χωρίζουμε στα δύο. Με κάθε ένα τμήμα φτιάχνουμε από ένα δέντρο με τη βοήθεια μεμβράνης (σχηματίζω σαν κώνο).

  7. Τα κυλάμε πάνω στα μυρωδικά να καλυφθούν εξωτερικά με αυτά και τοποθετούμε τους σπόρους του ροδιού διάσπαρτα σαν στολίδια του δέντρου.

  8. Τέλος κόβουμε σε μια φέτα του τυριού τύπου ρεγκάτο δύο μικρά αστέρια και τα τοποθετούμε στις κορυφές των δέντρων.

  9. Τα βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν για μισή ώρα πριν τα σερβίρουμε.

  10. Βγάζουμε από το ψυγείο, τα στολίζουμε σε μια πιατέλα παρέα με Cream Crackers Παπαδοπούλου.

  • Loading

Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τυριά μαζί με Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X