ΥΛΙΚΑ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε μπλέντερ.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ηλιέλαιο και τη λευκή σοκολάτα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Σχηματίζουμε μπαλάκια με τα χέρια μας και τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
Εν τω μεταξύ λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και την αραιώνουμε με το ηλιέλαιο.
Καρφώνουμε τα μπαλάκια με ξυλάκια και τα βουτάμε στην άσπρη σοκολάτα.
Πασπαλίζουμε τα cake pops με τα θρυμματισμένα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Τα cake pops είναι έτοιμα! Καλή απόλαυση!