Τούρτα Semifreddo με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και Λικέρ

8ΑΤΟΜΑ 40ΛΕΠΤΑ 5-10 ΕΥΡΩ
semifredo

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ

  • 2 πακέτα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ των 225
  • 200g λιωμένο αγελαδινό βούτυρο
  • 250g σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
  • 2 σφηνάκια λικέρ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  • 300g κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή
  • 6 κρόκοι αυγών
  • 150g ζάχαρη καστανή
  • 2 σφηνάκια λικέρ
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

  • Φλούδες από σοκολάτα κουβερτούρα

Τούρτα Semifreddo με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και Λικέρ

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X