Σοκολατένια πάβλοβα με κρέμα μασκαρπόνε και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

8ΑΤΟΜΑ 120ΛΕΠΤΑ 5-10 ΕΥΡΩ
5_800x533

ΥΛΙΚΑ

Για τις μαρέγκες

  • 240 γρ. ασπράδια (8 ασπράδια)
  • 440 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 40 γρ. κακάο
  • 1 κ.γ. κρεμόριο

Για την κρέμα

  • 225 γρ. κρέμα μασκαρπόνε
  • 330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη

Για τη σύνθεση

  • 225 γρ. μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 2 κεσεδάκια σμέουρα
  • 250 γρ. σοκολάτα γάλακτος

Σοκολατένια πάβλοβα με κρέμα μασκαρπόνε και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X