Σαλάτα Σπανάκι με “Krispies” με Σουσάμι, Bacon και Ποσέ Αβγό

4ΑΤΟΜΑ 25ΛΕΠΤΑ 5-10 ΕΥΡΩ

ΥΛΙΚΑ

  • 12-15 Krispies ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με σουσάμι
  • 1 κιλό σπανάκι, πλυμμένο & καθαρισμένο
  • 15 φέτες bacon
  • 4 αβγά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο ξύδι
  • 200 γρ. παρμεζάνα σε φλούδες
  • Κρέμα βαλσαμικού
  • 4-5 κ.γ. καβουρντισμένο σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Ψιλοκόβουμε το bacon και ψήνουμε το σε αντικολλητικό τηγάνι για 5-6 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό, ανακατεύοντας συχνά.

  2. Γεμίζουμε μια χαμηλή και πλατιά κατσαρόλα με νερό και το βάζουμε να βράσει. Μόλις βράσει ρίχνουμε το ξύδι και χαμηλώνουμε τελείως τη φωτιά, τόσο ώστε να μην κοχλάζει το νερό. Βάζουμε τα αβγά σε μικρά μπολάκια και τα ρίχνουμε σιγά σιγά στο νερό, μαζεύοντας με ένα κουτάλι το ασπράδι που μπορεί να απλώσει στο νερό.

  3. Τα αφήνουμε για 2 λεπτά. Τα γυρνάμε με προσοχή και ποσάρουμε για ακόμα 2 λεπτά. Μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας.

  4. Σε ένα μεγάλο μπολ, αλατοπιπερώνουμε το σπανάκι και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.

  5. Προσθέτουμε το bacon, το σουσάμι και την παρμεζάνα και ανακατέβουμε καλά με μία λαβίδα.

  6. Μοιράζουμε τη σαλάτα σε ατομικά πιάτα και σερβίρουμε με 2-3 Krispies ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σουσάμι στο καθένα, 1 αβγό ποσέ το οποίο θα αλατοπιπερώσουμε και κρέμα βαλσάμικο.

  • Loading

Σαλάτα Σπανάκι με “Krispies” με Σουσάμι, Bacon και Ποσέ Αβγό

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X