Ρολά “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

24ΑΤΟΜΑ 20ΛΕΠΤΑ <5 ΕΥΡΩ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 225g γλυκόζη
  • 225g πραλίνα σοκολάτας ή μαρμελάδα

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με έναν πλάστη.

  2. Λιώνουμε τη γλυκόζη σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύουμε μέσα σε αυτή τα μπισκότα πού έχουμε θρυμματίσει.

  3. Βάζουμε ένα λαδόχαρτο (διαστασεων 20x30cm) στην επιφάνεια εργασίας μας. Ρίχνουμε το μείγμα μας πάνω σε αυτό και καλύπτουμε με ένα δεύτερο λαδόχαρτο ίδιων διαστάσεων.

  4. Όπως έχουμε το μείγμα καλυμμένο με το δεύτερο λαδόχαρτο, δουλεύουμε με τη βοήθεια του πλάστη πάνω από το λαδόχαρτο μέχρι το μείγμα μας να απλωθεί (σα να ανοίγουμε φύλλο).

  5. Αφαιρούμε το πάνω λαδόχαρτο. Απλώνουμε επάνω στο μίγμα μας (μορφή φύλλου πλέον) την πραλίνα ή τη μαρμελάδα της αρεσκείας μας, και το τυλίγουμε σε ρολό (χωρίς το κάτω λαδόχαρτο).

  6. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει, και κόβουμε σε ροδέλλες. Σερβίρουμε τις ροδελίτσες σκέτες ή βουτηγμένες σε σοκολάτα. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε μια χούφτα καλοψημένα και σπασμένα αμύγδαλα ή φουντούκια επάνω στη γέμιση, κι έπειτα να τυλίξουμε σε ρολό.

  • Loading

Ρολά “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X