Πανακότα με σιρόπι φράουλας και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

6ΑΤΟΜΑ 35ΛΕΠΤΑ 5-10 ΕΥΡΩ

ΥΛΙΚΑ

Για την πανακότα

  • 400 γρ. γάλα
  • 140 γρ. ζάχαρη
  • 30 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 600 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 225 γρ. “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Για το σιρόπι φράουλας

  • 200 γρ. φράουλες
  • 220 γρ. ζάχαρη
  • 80 γρ. νερό

Πανακότα με σιρόπι φράουλας και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X