> Συνταγες > Ζεστες Μπρουσκετες με Ψωμι σε Φετες “Χωριανο” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σταρενιο με 6 Δημητριακα

Ζεστές Μπρουσκέτες με Ψωμί σε Φέτες “Χωριανό” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σταρένιο με 6 Δημητριακά

Δες το βίντεο 6ΑΤΟΜΑ 40ΛΕΠΤΑ >10 ΕΥΡΩ

ΥΛΙΚΑ

  • 6 φέτες Ψωμί “Χωριανό” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σταρένιο με 6 Δημητριακά
  • 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • ½ κούπα λευκό κρασί
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλατι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κυβάκια. Βάζουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να κάψει.Ρίχνουμε το κοτόπουλο στη τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια και σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά.

  2. Σβήνουμε το φαγητό με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση και ρίχνουμε τη μουστάρδα και την πάπρικα. Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί τελείως το κοτόπουλο.

  3. Παράλληλα ραντίζουμε τις φέτες Χωριανό ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 4 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στο γκριλ στους 180⁰C. Βγάζουμε από τον φούρνο και κόβουμε σε τρίγωνα.

  4. Κατεβάζουμε το κοτόπουλο από τη φωτιά, μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε την τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύουμε καλά.

  5. Βάζουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας από το κοτόπουλο σε κάθε τρίγωνο ψωμιού και πασπαλίζουμε με μπόλικη παρμεζάνα. Τοποθετούμε τις μπρουσκέτες πίσω στο ταψί και ψήνουμε στις πάνω αντιστάσεις στους 190⁰C, μέχρι να λιώσει η παρμεζάνα και να πάρει χρώμα. Σερβίρουμε αμέσως.

  • Loading

Ζεστές Μπρουσκέτες με Ψωμί σε Φέτες “Χωριανό” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σταρένιο με 6 Δημητριακά

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X