Γιαουρτογλυκό με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ταψί

24ΑΤΟΜΑ 20ΛΕΠΤΑ <5 ΕΥΡΩ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 500 g στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά
  • 250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
  • 100 g ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
  • 50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)

Γιαουρτογλυκό με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ταψί

Θα χρειαστεί να αγοράσω:

Δείτε επίσης

X